I QUIT

I gave the following benediction before my honoured speaking engagement on this magnificent ingot of volcanic rock:

Ég færi ykkur kveður frá landi sem forfeður ykkar ferðuðust langa leið til að flýja harðræði heimafyrir – aðeins til að upplifa sama harðræðið or í Kanada. Nú geta íslendingar notað veraldarvefinn til þess að miðla menningu sinni og sögu. Einnig til að varðveita hið einstaka tungumál sem þjóðin býr yfir.

The foregoing posting appeared on Joe Clark’s personal Weblog on 2006.04.28 12:55. This presentation was designed for printing and omits components that make sense only onscreen. (If you are seeing this on a screen, then the page stylesheet was not loaded or not loaded properly.) The permanent link is:
https://blog.fawny.org/2006/04/28/benediction/

(Values you enter are stored and may be published)

  

Information

None. I quit.

Copyright © 2004–2024